A szerkesztő verzióelőzményei pillanatképeket mentenek az oldal tartalmáról, miközben tervezel.
A verzióelőzmények megnyitása

A tervező eszköztárában kattints a Verzióelőzmények ikonra. Számozott verziókat látsz (V1, V2 és így tovább).
Műveletek
- Előnézet: megnézheted, hogyan nézett ki egy korábbi verzió.
- Visszaállítás: a vászon jelenlegi tartalmát erre a verzióra cseréli.
- Törlés: eltávolít egy mentett verziót, amelyre már nincs szükséged.
Ez a tervezőn belüli tartalom előzménye. A Közzététel képernyő élesített verziói külön, közzétett buildek. Lásd: Automatikus közzététel és verziók.